Smugkig det nye magasin fyldt med dejlige hjem, DIY og stylistens indretningsskole

Mangler du inspiration til at indrette dit køkken, eller vil du gerne være med på sæsonens nye farvetendenser? Så er det også den nyeste udgave af Bolig Magasinet, du skal have fat i. Få en forsmag på alt, du skal glæde dig til, når magasinet udkommer torsdag.

© P. Wessel

Det nye nummer af Bolig Magasinet lander på hylderne d. 27. august og i denne udgave kan du gå på opdagelse i 7 inspirerende hjem og blive klogere på de største køkkentrends lige nu.

Det nye nummer byder på masser af boligreportager fra spændende hjem - blandt andet tre bæredygtige hjem indrettet af tre kreative kvinder med masser af geniale løsninger og idéer. Her finder du tips til langsigtet indretning fyldt med personlighed og historie.

Du kan også gå på opdagelse i en studiebolig på budget med tips fra indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og se, hvordan renovation og indretning går op i en højere enhed i flere inspirerende familiehjem. Du kan også se hvordan en familie forvandlede deres 90'er-køkken til et smukt madværksted med det fineste indbyggede skab, vi længe har set!

Det er også i dette nummer, vores stylist Julie Løwenstein guider dig til, hvordan du bruger sæsonens mest hypede møbel i næsten alle hjemmets rum.

Trænger du til et overkommeligt, men smukt DIY-weekendprojekt? Så kan du også finde vores guide til et fint og unikt sengebord, du selv kan lave, i det nye nummer.

Rigtig god fornøjelse med Bolig Magasinet no. 10, og god læselyst!