Smugkig i det lækre juli-nummer med fokus på makeovers, der er på gaden nu

Trænger du til forandring derhjemme, så er det nu, du skal drøne i kiosken. Vi har nemlig samlet alt det bedste til formålet, så du kan se, hvord meget du kan med hvor lidt.

Jaaa, det er igen blevet tid til at sende et lækkert magasin på gaden sprængfyldt med alt det bedste til dit bankende bolighjerte!

5 boliger, guides, nyheder og plante-S-O-S

I juli-udgaven af Bolig Magasinet stiller vi skarpt på de vilde forvandlinger og de små tricks, der gør en stor forskel, når du trænger til at se på noget nyt derhjemme.

Kom blandt andet med indenfor hos Simone Sparsø, der har omdannet en tidligere fødeklinik til det mest stemningsfulde familiehjem. Der er skæve fund og god smag på hver en kvadratmeter - det er ikke overraskende, at hun arbejder som rekvisitør.

Vi slår også dørene op til familien Møllers gennemrenoverede familiehjem, hvor det eneste, der overlevede var marmorgulvet, da de først var gået igang. Stik også hovedet indenfor hos en af de populære boliginstagrammere her til lands, når vi tager på visit hos Sofie Amalie og Niels Kristian.

Naturligvis får du også - foruden endnu flere boliger - en oversigt over de bedste nyheder til dit hjem, konkurrencer og gode tips til at skabe nemme forandringer selv.

Er du planteglad, kan du glæde dig over, at vi har udfrittet en dygtig ekspert, der forklarer, hvordan du undgår at måtte vinke farvel til dine favoritter pga dårlig pleje.

Rigtig god læselyst og god sommer!