Smugkig i det nyeste Bolig Magasinet, som denne gang udkommer med et lækkert madmagasin

Et spritnyt Bolig Magasinet er på gaden, og denne gang får du et magasin med lækker sommermad med i købet. Læs, hvad det nye magasin ellers byder på her!

1. august 2017 af Helle Blok

LEDER: 1-2-3 Drømmebad

Hver morgen, når jeg står under bruseren, nyder jeg det ekstra meget. For hold da op, der var lang vej til mit drømmebad! Da jeg overtog mit hus, gik den store renovering i gang. To små badeværelser på 1. sal skulle lægges sammen til ét stort med plads til hele familien. Det gik ikke så vupti, som det lyder.

Det startede ellers som en sand indretningsfest. Jeg slugte alt om de nyeste bad-tendenser og lavede moodboards med yndlingsarmaturer, iser, spejle og tandkrus og glædede mig til, at det hele blev virkelighed. Så blev der tegnet og flyttet om på papiret i en uendelighed, og til sidst gik kabalen op, så der blev plads til alle mine baddrømme.

Endelig kunne håndværkerne gå i gang. Væggen blev væltet, men da fliserne skulle op, gik det galt. Helt galt! Ikke bare én gang, men hele to gange. Først røg de forkerte fliser på væggen, og da de rigtige endelig blev leveret og installeret, var den gal med fugen. Imens fik jeg trænet lårmusklerne af at sidde på hug i badekarret og tage mit morgenbad uge efter uge. Men okay, håndværkere er kun mennesker, og vi laver alle fejl. Til gengæld elsker jeg mit (omsider) færdige badeværelse ekstra højt. Drømmer du også om nyt til badet, så starter indretningsfesten på side 72. Det kan ikke gå galt! 

Helle Blok, chefredaktør
Helle Blok, chefredaktør

Spejl, ‘MbE Mirror’, i poleret nikkel, h 100 x dia 47 cm, 4.950 kr., DCW Éditions v/ Roomstore

Det er smart! Skodderne her tåler fugt. Skodder, laves på mål, fra 2,695 kr. pr. kvm, Jasno

Lavasten, ‘Bloom Rushes’, h 1 x b 20 x l 30 cm, 600 kr., File Under Pop v/ Retro Villa

Jeg er vild med den nye, stilrene ‘Reframe Collection’ med bad-accessories. Håndklædestang, b 2,5 x l 60,5 cm, fra 1.599 kr., Unidrain

Kludetæppe, ‘Raw Rug’, 60 x 90 cm, 329 kr., Aiayu v/ Stilleben

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...