Stem og vind Kodanska-vase: Hvem skal være Bolig Magasinet Stylist 2020?

De 5 finalister er fundet! Husk at stemme på din favorit inden d. 22. oktober, hvor vinderen af afstemningen findes og bliver kåret som Bolig Magasinet Stylist 2020.

Stem Bolig Magasinet Stylist 2020
© Kodanska

Årets præmier

HOVEDPRÆMIEN I år løber vinderen med et møbel, der står højt på ønskelisten hos alle på Bolig Magasinets redaktion! Nemlig den tidløse og stilfulde "Be My Guest"-bænk fra Warm Nordic.

Bænken blev lanceret tilbage i 2017 og adskiller sig fra sine artsfæller ved sit stilrene design i sortmalet metal, som danner den smukkeste kontrast til det organiske rørflet, der udgør bænkens sæde.

Netop nu ser vi, at bænkene gør deres indtog på boligscenen - og det er med god grund! De kan nemlig bruges i alle hjemmet rum - fra soveværelset til entréen - og det er med stor begejstring, at vi inden længe kan overrække den smukke bænk til en værdi af 7.999 kr. til årets Bolig Magasinet Stylist.

Bænk, 'Be My Guest', designet af Charlotte Høncke for Warm Nordic, l 140 x b 38 x h 46 cm, 7.999 kr.

FINALISTPRÆMIEN Alle 5 finalister i konkurrencen vinder i år et af vores favoritsengetøjssæt: Junas Bæk & Bølge, som nu kommer i en helt ny farve. Den chokoladebrune variant er allerede udsolgt, men de 5 finalister modtager hver især to sæt af det populære sengetøj i 100 procent økologisk bomuld - en æstetisk måde at invitere bæredygtighed indenfor i soveværelset.

Hvert sæt af sengetøjssæt, som finalisterne modtager, har en værdi af 1.400 kr.

Sengetøj, 'Bæk & Bølge', 140 x 200 cm, 700 kr.