1. søndag i advent: VIND Kählers smukke julestel til 4 personer

Gør julen til noget ekstra særligt med Kählers smukke stel. Vi udlodder den ultimative pakke til en værdi af 4.861 kr.

2. december 2018 af Redaktionen

Kähler lancerede i år det smukke julestel 'Hammerhøi jul' som en del af deres i forvejen elskede og ikoniske Hammershøi-stel. 

Velkomsten af stellet har været varm, og vi har været så heldige at få lov til at fejre første søndag i advent med en konkurrence om et komplet stel til 4 personer til en værdi af 4.861 kr., så du kan fejre julen på ekstra særlig vis - både juleaften og til gløgg- og æbleskivehygge. 

Stellet er kendetegnet ved dets fine tegninger af nogle af julens dejligste kendinge; den flettede stjerne, kræmmerhuse, julehjerter og en tromme som hænger fint fra spinkle, dekorative grangrene, som drager det riflede porcelæn ind i juletiden. 

Stellet, du kan vinde, består af 4 stk middagstallerkner (d 27 cm), desserttallerkner (d 19 cm), dybe tallerkner (d 21 cm), kopper, glas og den fineste tekande, der kan bruges året rundt. 

Svar rigtigt på spørgsmålet og deltag i konkurrencen, der løber t.o.m 7. december.


Hvilken serie er Kählers fine julestel en del af


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste