2. søndag i advent: VIND robust og effektiv røremaskine til en værdi af 3.299 kr.

Vi udlodder to af de kraftfulde maskiner, der gør julebag til en leg!

9. december 2018 af Redaktionen

Yes! Så blev det 2. søndag i advent og tid til vores anden lækre jule-giveaway!

Vi udlodder 2 af OBHs toplækre, luksus-røremaskiner på 1200 watt, der klarer alt i køkken - lige fra at ælte dejen til at piske æggehvider. Hver maskine har en værdi af 3.299 kr. 

Maskinerne er i et stilrent og robust design, der tilfører industriel lækkerhed til din køkkenbordplade og med OBHs Kitchen Machine Hero 1200 får du en ny superhelt i køkkenet. 

Røremaskinen kommer med en 5,5 liter skål i rustfrit stål, stænkbeskyttelse, piskeris, dejkrog og pisker, så du er rustet til at kreere al din yndlingsjulebag resten af december, frisk morgenbrød, marengs og pandekagedej. Og endnu flere dejlige lækkerier.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtig på spørgsmålet herunder inden d. 16. december. Vinderne bliver trukket ved lodtrækning og får direkte besked. 


Hvad hedder røremaskinen fra OBH, du kan vinde?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...