4. søndag i advent: VIND Le Klints nye, karakterfulde bordlamper

Har du også en forkærlighed for danske design, så er det nu, du skal kaste et lod i puljen.

23. december 2018

Så er det fjerde og sidste søndag i advent, og mens du sidder der i skæret fra din adventskrans og glæder dig til i morgen, så brug også tiden på at deltage i vores herlige advetnskonkurrence. 

Vi udlodder 2 af de nye Le Klint bordlamper, der er skabt med udgangspunkt i den ikoniske pendel, Model 107, der har været en del af Le Klints katalog siden 1942, da Esben Klint designede den. 

Som en markering af 75-års jubilæet for firmaet er den smukke pendel blevet fortolket og retænkt og det har resulteret i ny bordlampe, hvor skærmen fra pendlen indgår som en essentiel part. Skærmen er sat på en fod af egetræ og messing. 

Vi udlodder to lamper på 25 cm til en værdi af 2.495 kr./stk. 

For at deltage i konkurrencen, skal du svare rigtigt på spørgsmålet inden 30. januar. 


Hvilken lampemodel tager den nye bordlampe udgangspunkt i?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...