Bolig Magasinet Stylist 2017: Stem på din favorit

Vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2017 skal kåres! Se de 5 finalister her, og stem på din favorit, så er du med i konkurrencen om en smuk vase fra Louise Roe til en værdi af 399 kr. Vi udlodder 10 stk. Afstemningen løber fra 31. august til 27. september 2017.

 • @carlasofiemolge

  Nordisk æstetik

  Nordisk lethed præger soveværelset hos @carlasofiemolge, som har indrettet sit hjem enkelt og stilfuldt i sarte toner. En indretning, der er yderst gennemført og harmonisk.

 • @linestutzer

  Et modigt miks

  Når du træder ind i stuen hos @linestutzer, flyver du straks tilbage til 1980’er og mødes af en livlig Miami-vibe. Line har taget flere modige valg i stuen, som er indrettet med feminine lyserøde vægge i kombination med gule sofaer og mørkt træ.

 • @minrede

  Detaljeorienteret stilmiks

  Der er tænkt over detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne hos @minrede. Stuen er indrettet med fine kontraster mellem materialer, strukturer og farver.

 • @salmonstreet

  Gennemført renovering

  Materialer og funktion går op i en højere enhed i det gennemrenoverede hus hos @salmonstreet. Gennem en imponerende renovering har de understreget husets originale look med detaljer og møbler, der komplimenterer stilen.

 • @emilie­­_schwartzlose

  Et rum med plads til velvære

  @emilie­­_schwartzlose har skabt et drømmende univers i sit soveværelser, hvor roen er i højsædet med florlette gardiner og smukke douce farver. Et poetisk rum, uden nogen forstyrrende elementer. 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...