En tendens med print

Lige meget, hvordan du sætter dem på væggen, så er en af tidens helt store tendenser prints - og talentfulde Kristina Dam er med på bølgen.

23. oktober 2013 af Redaktionen

Kristina Dam er uddannet grafisk designer fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2007, og siden har hendes karriere taget fart! Den unge kunstner er især kendt for sine flotte illustrationer af blandt andet bygninger, der udspiller sig i spændingsfeltet mellem grafiske metoder og kunst, men hendes talent begrænser sig ikke dertil. Kristina Dam kommer nemlig bredt omkring i kunstspektret, hvor man i hendes portefølje finder alt fra boligaccessories og fashion design til collager og bogomslag.

Kunst i dag må blandes som aldrig før, og det er ikke unormalt at se stilarter, materialer, farver, størrelser og former i et skønt sammensurium på væggen. Kristina Dams illustrationer, hvor det stringente grafiske kolliderer smukt med det utæmmede kunstneriske, fanger tidens ånd, og med størrelser fra postkort til plakater er det nemt at finde et print, der passer ind i din personlige vægsamling.

Bolig Magasinet og DesignFund.dk sætter i samarbejde med Kristina Dam gang i en konkurrence om motivet til en ny, unik illustration. Giv os på Facebook og Instagram dit bud på et konkret motiv, du ville elske at se som en Kristina Dam-poster!

Konkurrencen slutter den 29. oktober kl. 12, og den 30. oktober vælger vi 3 idéer til afstemning. Vindermotivet fortolkes af den fantastiske grafiske designer til en eksklusiv illustration, der kan købes på designfund.dk.

Vi trækker lod blandt alle input og vinderen modtager selvfølgelig posteren gratis :)

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...