Er du Bolig Magasinet Stylist 2017?

Vi er på jagt efter den læser, som laver den mest inspirerende styling. Vi kvitterer med titlen 'Bolig Magasinet Stylist 2017', en goodiebag med lækkert design og fire sider i magasinet, hvor du kan vise dit talent.

WAUW! Flere tusinde billeder oploadede deltagerne i konkurrencen 'Bolig Magasinet Stylist' sidste år. Vi elsker, når I deler jeres stil med os, og nu går vi på jagt efter en vinder af 'Bolig Magasinet Stylist 2017' - måske er det dig?

SÅDAN DELTAGER DU:

Vis os, hvordan du har stylet en eller flere af årets store tendenser på Instagram. Du må gerne uploade flere billeder, men gør det inden den 30. august 2017. Hashtag dit foto #boligmagasinetstylist2017. Når du deltager, giver du samtidig tilladelse til at dine billeder med #boligmagasinetstylist2017 kan blive vist i Bolig Magasinet, på Boligmagasinet.dk, Bolig Magasinets profil på Facebook og vores øvrige kanaler.

DET KAN DU VINDE:

Vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2017 får æren af at style 4 sider i Bolig Magasinet, 2 stilrene spisebordsstole fra Menu samt en goodiebag med fantastisk design fra vores samarbejdspartnere.

Vinderen skal have mulighed for at være i København 12. oktober og skyde en sag sammen med Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein. Vi betaler selvfølgelig eventuel transport til København og glæder os til at vise resultatet i vores december-nummer.

Alle top-5-finalister vinder desuden en goodiebag med lækre designgaver til en værdi af minimum 4.000 kr. Se, hvad der gemmer sig i de fantastiske goodiebags her!

SÅDAN UDVÆLGER VI:

De 5 finalister bliver udvalgt af en dommerkomité bestående af førende boligeksperter. Den endelige vinder bliver kåret ved en brugerafstemning på Boligmagasinet.dk fra 31. august til 27. september 2017 og offentliggjort 28. september 2017.

HÅNDPLUKKET TIL DIG