Konkurrence - Vind en Opel Grandland X i 30 dage

Test din SUV-viden og vind den nye SUV Opel Grandland X i 30 dage. Ved du fx hvilket bilmærke, der har opfundet SUV-begrebet? Tryk START herunder og se om du klarer de 5-SUV spørgsmål.

© Opel

Testvinder: Bedste SUV til hverdagen!

Grandland X blev i marts kåret til bedste SUV til hverdagen af Bil Magasinet. Kåringen bunder i en stortest af SUV-klassen, hvor i alt seks biler blev vurderet ud fra kategorierne: på vejen, motor, kabine og økonomi. Blandt de 5 konkurrenter findes blandt andet Volkswagen T-ROC, Nissan Qashqui og Skoda Karoq.

Grandland X vinder testen på forhold som bedre udnyttelse af kabinen, muligheden for bedre sæder og en bedre undervogn end konkurrenterne. Læs Bil Magasinets stortest og læs hvorfor Grandland X løb med sejren.

Se prisen på Grandland X her.

SUV i vækst

Grandland X tilhører det hastigt voksende SUV-segment, som er øget fra syv procent i 2010 til nu 20 procent på det europæiske marked. Grandland X er den tredje SUV i dette segment fra Opel. De øvrige er Mokka X og Crossland X.

Hør om fordelene ved en SUV

Hvad er forskellen på en SUV og en stationcar? Og hvilke fordele får du med den nye SUV, Grandland X? Få svarene i videoen herunder, hvor Opels PR-manager Erik Morsing tager pulsen på Grandland X. Du bliver samtidig klogere på designet, komforten og udstyret i Grandland X.