© boligmagasinet.dk

Få råd til fantastisk design

Vind et kæmpe økonomitjek til en værdi af 20.000 kroner og få mere luft i dit boligbudget i fremtiden.

5. februar 2012 af Claus Ladefoged
Penge & Privatøkonomi udlodder i samarbejde med Finanshuset i Fredensborg det helt store økonomitjek af en families privatøkonomi. Økonomitjekket udføres af administrerende direktør Kim Valentin, der har 20 års erfaring med privatøkonomisk rådgivning. Finanshuset i Fredensborg er anerkendt for at yde uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning af høj kvalitet til private, virksomheder og ejerledere. 

Rådgivningen tager udgangspunkt i en omfattende analyse af alle relevante privatøkonomiske faktorer og udmøntes i en langsigtet økonomiske plan, der har til formål at indfri de mål, som familien har - både i den nære fremtid og på langt sigt.

VIGTIGE BETINGELSER FOR AT DELTAGE:
Vær opmærksom på, at når du har udfyldt nedenstående formular, vil du på den efterfølgende hverdag modtage et simpelt spørgeskema med privatøkonomiske spørgsmål.

For at deltage i konkurrencen skal du også udfylde disse spørgsmål. Dine svar vil blive behandlet strengt fortroligt og slettes, når konkurrencen er forbi. Spørgsmålene har til hensigt at give et overordnet billede af indretningen af din privatøkonomi.

Vinderen vil blive fundet ved lodtrækning blandt deltagerne, men dog med det forbehold, at vinderen skal have en privatøkonomi, hvor Kim Valentin ser muligheder for optimeringer, så hans rådgivning tilfører vinderen værdi. Men husk, at uanset om du har en kernesund eller udfordret privatøkonomi, kan der meget vel være grobund for yderligere optimeringer. Vinderen skal yderligere deltage i en artikel i Penge & Privatøkonomi. Følsomme privatøkonomiske oplysninger vil naturligvis kun blive inddraget i artiklen i det omfang, vinderen giver sin accept.

TIDSFRIST:
Konkurrencen løber frem til 15. marts, og vinderen får direkte besked senest 15. april.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...