Her er vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2019

Vi har fulgt afstemningen med spænding den seneste måned, og nu er det afgjort! Her er vinderen.

Kæmpe stort tillykke til...

Begrundelsen for nomineringen af Mia Mortensen og hendes billede på @Still_sunday:

"Mias indretningsstil er både eksklusiv, rå, personlig og moderne. Hun leger med trends og kontraster i familiens hjem i Fredericia, hvor det store køkkenalrum er en magtdemonstration af sikker stil udtrykt i personlig fortolkning af tidens trends: egetræsbordet med søjleben af lameller, den lysegule bagvæg og det kølige betongulv, som får overraskende selskab af en funky magasinholder."

Mia løber med titlen som Bolig Magasinet Stylist 2019 på baggrund af en læserafstemning, hvor I alt 5 forskellige billeder blev nomineret.

Alle de nominerede modtager denne lækre goodiebag, mens vinderen desuden modtager en ekstra særlig præmie og en dag i stylingens tegn med Bolig Magasinets egen stylist Julie Løwenstein, hvor de sammen skal kreere 4 sider til bladet.

Kæmpe stort tillykke til @still_sunday og tak til @interiorunivers, @mxeniaz, @moellebakken og @marieeigen og alle, der deltog og taggede deres billeder på Instagram.

Vi glæder os allerede til næste år!

PSSST... Vil du lære Mia Mortensen lidt bedre at kende, kan du læse vores interview med hende, da hun blev kåret som Ugens Instagrammer på Boligmagasinet.dk.