Stem på din Instafavorit og vind ultimativt vasesæt til enhver buket

Gennem juni har vi nomineret 4 instafavoritter. Det er op til dig, hvem der skal gå videre til årsafstemningen. Som tak for din stemme får du et lod i puljen om at vinde 4 smukke vaser.

Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve fra Bolig Magasinet.

Stem på din favorit blandt månedens fire nominerede og deltag samtidig i lodtrækningen om det ultimative vasesæt.

Sættet består af i alt 4 vaser.

LÆS MERE OM PRÆMIEN HERUNDER

OBS! Kan du ikke se afstemningen herover, men kun en grå boks? Så skal du ind og justere dine cookie-indstillinger for at få vist vores afstemningsmodul.

Kähler Relief Vase / Den runde vase

Runde vaser er perfekte til traditionelle, bundne buketter. Den runde vases åbning støtter blomsterne fra alle sider og du får derved et jævnt udtryk hele vejen igennem. Store, runde blomster i buketten er med til at understrege vasens facon.

Holmegaard Forma Vase / Den cylinderformede vase

Vasen i presset glas har en tung, klar og rektangulær form. På trods af det ydre udtryk er det en cylindrisk vase. En cylindrisk glasvase kan næsten bære alt. Eksempelvis behøver du ikke at binde og arrangere buketten i spiral, som er den traditionelle måde at binde blomster på - blomsterne kan arrangeres i vasen med det samme.

Kähler Omaggio Nuovo Vase / Den lille vase med krave

Omaggio vasen er en lille dekorativ vase, som er smuk i sig selv. Den kan både rumme en enkelt blomst eller en mindre buket. Kraven holder godt på bomsterne er det er en oplagt vase, når buketten ikke er stor.

Lyngby Porcelæn Tura Kandevase / Kandevasen

Kandevasen er høj og kan derfor bære det store og bombastiske look. En anden måde at style denne vaseform på, er at lade en enkelt og eksklusiv blomst følge vasens hældning. En enkel blomst arrangeret i vasen, fremhæver, hvor stor den egentlig er, og giver et majestætisk look.