Hvem skal være Bolig Magasinets Instafavorit for oktober/november? Stem her!

I oktober og november har vi nomineret fire Instafavoritter. Se dem her, og vær med til at kåre den profil, som skal gå videre til årsafstemningen.

Det er et stærkt felt, som er nomineret til oktober/novembers Instafavorit:

Vi har peget spotlyset hen på Alek Modin, der bor med overraskende farver i alle lofter. En effekt, der er kæmpestor og gennemført, som du kan se.

Vi har også valgt at fremhæve Søs, som står bag profilen @gedekid fordi hun har formået at skabe det dejligste hjem på en helt almindeligt budget. Det involverer en masse selvbyg og genbrugsfund.

Også @christinadamsboholm fortjente i den grad en nominering med sin helt igennem dejlige og personlige indretning. Vi er især vilde med hendes beslutning om at bevare køkkenet i huset, men give den en opgradering med maling og ny bordplade - vi ville have betalt nypris for dét køkken!

Og sidst, men absolut ikke mindst, så har vi nomineret sødeste @stina.bothilde som demonstrerer stor kreativitet i indretningen af familiens lejlighed, så der er blevet plads til 4 medlemmer, men også lys og luft på 86 kvadratmeter.

I har allerede hjulpet med at kåre @mariaharmuth i juni, @helenehoue i juli, @matlanthihlum i august og senest @busrademiirhan

Hvem skal løbe med titlen for oktober/novebmer? Vær med til at beslutte det herunder:

Pssst! Ser du kun en grå boks herover, skal du ændre dine cookie-indstillinger, så vores afstemningsmodul kan blive vist.