Kun for abonnenter: Vind cool kunstplakat

Elsker du keramik og smukke former, så er en tur til Keramik-museet Clay i Middelfart i den grad en tur værd. Vi udlodder 25 plakater fra udstillingen.

2. maj 2017 af Redaktionen

Flot kunstplakat

Elsker du keramik og smukke former, så er en tur til Keramik-museet Clay i Middelfart i den grad en tur værd. Museet fejrer frem til 17. september 2017 den verdensberømte, danske keramiker Axel Salto med udstillingen ‘Axel Salto – stentøjs-mesteren’. Vi udlodder 25 plakater fra udstillingen. Plakaten måler 60 x 84 cm og har en værdi af 150 kr.

Plakaten er inspireret af Saltos grafiske arbejde. Læs mere på Claymuseum.dk.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 2. maj 2017 til den 31. maj 2017, hvorefter de 25 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 3.750 kr.


Hvor ligger Keramik-museet Clay?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste