KUN FOR ABONNENTER Vind elegante Frederik Bagger-glas til sommerens læskende drinks

Nyd en lille én i de fuldstændig tidløse glas fra Frederik Bagger perfekt til en gin og tonic. Vi udlodder 4 'Crispy'-glas til en værdi af 598 kr.

22. maj 2019 af Redaktion

De første produkter, Frederik Bagger lancererede i al stilfærdighed på nettet var hans 'Crispy' high ball og low ball-glas. Det skete i 2014 og derfra tog det fart. Allerede inden de var kommet på markedet lå der 300 forudbestillinger på de smukke glas, der i dag er blevet populære nyklassikere. 

Glassene er velegnede til drinks, men også serveringer som portionsanrettet skyr eller trifli. Glassene er Eco-friendly og tåler (heldigvis) opvaskemaskine og varme drikke også. 

Så er de noget for dig, kære abonnent, så smid dit lod i puljen og se, om du er en af de 10 heldige vindere, når vi trækker lod 27. juni. 


Hvad hedder Frederik Baggers første glas?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...