Kun for abonnenter: Vind lækker hylde fra Skagerak

Små, skulpturelle hylder er et hit i boligen, fx som natbord, en del af en billedvæg eller i køkkenet. Forkæl dit hjem med den enkle hylde ‘Wire’ fra Skagerak. Hylden har en værdi af 500 kr. Vi udlodder ti styk – måske er du en af de heldige?

26. september 2017 af Redaktionen

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 26. september til den 25. oktober 2017, hvorefter ti heldige vinder bliver trukket. Vi udlodder ti styk til en værdi af 500 kr. pr stk. 


Hvad hedder den enkle hylde fra Skagerak?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste