Skagerak

Kun for abonnenter: Vind lækkert knivsæt fra Skagerak

I denne måned har 10 heldige abonnenter af Bolig Magasinet, mulighed for at vinde et stilrent knivsæt fra skagerak til en værdi af 650 kr. Se her, hvordan du deltager i konkurrencen.

1. august 2017 af Redaktionen

Forkæl dit madværksted med et lækkert knivsæt

Træ er et af de hotteste materialer til køkkenet lige nu, både når det gælder elementer og accessories. Forkæl dit madværksted med et lækkert knivsæt i håndpudset teak og rustfrit stål fra Skageraks serie ‘Nordic’. Sættet består af en brødkniv og en smørkniv og har en værdi af 650 kr. Vi udlodder 10 sæt – måske er du en af de heldige?

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 1. august til den 30. august 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Knivsættet har en samlet værdi af 650 kr. 


Hvad består knivsættet fra Skagerak af?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste