Kun for abonnenter: Vind lækre højtalere for 7.800 kr.

I denne måned har du, som abonnent af Bolig Magasinet, mulighed for at vinde en trådløs højtaler fra Sony. Se her, hvordan du deltager i konkurrencen.

30. maj 2017 af Redaktionen

 

Forkæl køkkenet, stuen eller måske soveværelset med den trådløse højttaler ‘ZR5’ fra Sony. Højttaleren er i et enkelt, diskret design, der passer ind i enhver indretning – og samtidig giver masser af god lyd. ‘ZR5’ fra Sony måler 16,1 x 10 cm og har en værdi af 1.950 kr. pr. stk. Vi udlodder fire højttalere i hvid.  

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 30. maj til den 5. juli 2017, hvorefter 4 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 7.800 kr.


Hvad hedder højtaleren fra Sony?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste