Kun for abonnenter: Vind lækre opslagstavler fra Korridor Design

I denne måned har du, som abonnent af Bolig Magasinet, mulighed for at vinde stilrene, magnetiske opslagstavler til en værdi af 2.500 kr. Se her, hvordan du deltager i konkurrencen.

4. juli 2017 af Redaktionen

Giv kontoret, køkkenet eller entréen nyt liv med de stilrene, magnetiske opslagstavler ‘MAG pinboards‘ fra Kooridor Design. Opslagstavlen i stål har et cool hulmønster og ramme i massivt egetræ. Den fås i to størrelser, lille, h 45 x b 26,5 x d 4 cm, 649kr., stor, h 70 x b 60 x d 4 cm, 1.799 kr. Vi udlodder tre sæt med en lille og en stor opslagstavle. Er du en af de heldige vindere, kan du vælge mellem farverne sort og grøn.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 04. juli til den 2. august 2017, hvorefter 3 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 2.500 kr.


Hvad hedder opslagstavlerne fra Korridor Design?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste