Kun for abonnenter: Vind smuk glasvase fra Louise Roe

Farvet glas er en af sæsonens store tendenser. Hop med på trenden med den smukke, mundblæste glasvase ‘Jewel‘ fra Louise Roe Copenhagen. Vasen er 16 cm høj og har en værdi af 399 kr. Vi udlodder ti styk – måske er du en af de heldige?

29. august 2017 af Redaktionen

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 29. august til den 27. september 2017, hvorefter ti heldige vindere bliver trukket. Vasen har en værdi af 399 kr.


Hvor høj er glasvasen 'Jewel' fra Louise Roe?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste