KUN FOR ABONNENTER Vind vasesæt og lysestage, der får få blomster til at syne af mere

A Simple Mess har begået en lille genistreg, der egner sig perfekt til foråret og sommerens små blomster og skud

22. marts 2019 af Redaktionen

Både vasesættet og lysestagen fra A Simple Mess gør det nemt at udstille og pynte med blomster fra have og grøftekant, når de begynder at spire og på den måde få lidt af sommeren og foråret indendørs.

Der skal ikke mange stilke til at gøre indtryk. De smarte messinglåg med perforeret mønster får blomsterne til at stå smukt med luft i mellem og se ud af mere. Perfekt til en par vintergækker eller rosenskud fx. 

Svar rigtigt på spørgsmålet nedenfor og deltag i konkurrencen om det fine sæt á 3 til en værdi af 276 kr. i alt før 11. maj. 

OBS Konkurrencen er kun for abonnenter. 


Hvilket brand står bag lysestage og vaser?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste