Sådan vinder du de smukke, nye lamper fra Louis Poulsen

Cirque, er navnet på de skønne lamper fra Louis Poulsen, som hylder farver, luftballoner og karuseller. Se, hvordan du vinder tre af dem her

15. april 2016 af kommerciel redaktion for Louis Poulsen

Altid smagfulde Louis Poulsen har netop lanceret en ny og ganske anderledes lampeserie i samarbejde med den svenske designer og grafiker Clara von Zweigbergk. Og nu har du chancen for at vinde hele tre styk efter eget valg.

Cirque, som lampeserien hedder, er inspireret af en tur i Tivoli i København. Tivoli er fyldt med ting, der snurrer – karruseller, candyfloss og lykkehjul. Når en ting drejer hurtigt rundt, flyder dens farver sammen og bliver til vandrette bånd af farver. Alle disse indtryk blev samlet i en livsglad lampe, der forener utraditionelle farver og former i et nyskabende design, der både i dagslys og tændt tilstand giver omgivelserne kant og karisma.

"Jeg har ikke noget imod, hvis folk tænker på luftballoner og karruseller, når de sidder ved køkkenbordet og kigger op", smiler Clara von Zweigbergk, da hun bliver bedt om at beskrive sin nye lampeserie.

Cirque er fremstillet i aluminium og er derfor en robust lampe. Og så er den nem at rengøre og er både dekorativ i slukket tilstand og atmosfæreskabende i tændt tilstand. Farverne er sat sammen på en utraditionel måde og findes i tre kombinationer – den ene er meget farvestrålende og de to andre er mere afdæmpede. Enkeltvis fremstår Cirque som et farverigt element i rummet, mens der bliver skruet op for den dekorative effekt, når den optræder i klynger. Lampen indbyder virkelig til at tænke belysningen kreativt ind i enhver rumindretning. 

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN
Har du en boligstylist gemt i maven – og er der et smukt hjørne af dit hjem, som du har lyst til at dele med os? Det kan være alt fra et smukt stilleben til måden, du har arrangeret dit hyggehjørne på.

Læg det op på Instagram med hashtag #louispoulsenstyle inden 1. maj 2016, så er du med i konkurrencen om at vinde tre smukke Cirque-lamper efter eget valg. Samtidig bliver du Louis Poulsens personlige Cirque-stylist, og vi vil følge op på, hvordan du har indrettet dig med dine Cirque-lamper med eksponering i artikler på både Boligmagasinet.dk og webudgaven af Louis Home. Vi udvælger tre heldige vindere. Så hvis du synes, at Cirque skal hænge i dit hjem, er det bare om at komme i gang. Vi glæder os til at se de smukke billeder fra jeres hjem!  

De farverige Cirque-lamper fås i tre gennemgående farvekombinationer og i tre størrelser: Ø 150mm, Ø 220mm og Ø 380mm. Køb dem her

Konkurrencen er aktiv fra den 15. april til den 1. maj 2016. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...