Vil du være model i Magasinet Liv?

Lækre gaver, makeup, styling, foto, god mad og ikke mindst masser af hygge sammen med redaktionen på Magasinet Liv og fire andre vindere – var det ikke noget? Vi tror på dig.

1. april 2016 af Magasinet Liv

Den 3. september 2016 drager Magasinet Liv til Rungstedgaard, hvor fem vindere skal have en dag i forkælelsens tegn. Skal du med?

Vi skal bruge to-tre nye, vellignende fotos af dig. Mindst et portræt og et helfigur og gerne skarpe og vellignende. Plus: din adresse, din alder, dit telefonnummer, din højde, tøjstørrelse og skostørrelse. Send det hele i en mail til: [email protected] senest 10. juni 2016.

Se vinderne af Liv Model 2015

Magasinet Livs redaktion og fotograf ser alle billeder igennem. Til sidst finder de 20 finalister, som går videre til afstemning på Magasinetliv.dk. Og endelig kåres fem vindere.

Tidligere vinder: “Vi modne kvinder kan jo godt”

Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selv om du har forsøgt tidligere eller har været læsermodel i Magasinet Liv.

Tænk at være et sted i livet, hvor du uden dårlig samvittighed kan prioritere dig selv og få sådan en dejlig dag.”
Liselotte, Liv Model 2015

Se, hvad der venter vinderne af Liv Model 2016

Certina:
Vores hovedsponsor på Liv Model 2016 sørger for, at du er klædt på med stil. Hver vinder får Certinas elegante DS Dream-ur med en stor 38 mm urkasse, der er en perfekt kontrast til den enkle, feminine urskive og den polerede stållænke. Vælg mellem sort skive eller sølv skive med rosa index. Værdi: 3.200 kr.

Rungstedgaard:
Vi skal være på smukke Rungstedgaard, der ligger i det naturskønne Nordsjælland, klods op ad skov og hav og kun 30 minutters kørsel fra København. Du får en overnatning i eget værelse, mens vi sammen skal nyde både frokost og middag.

Nivea:
Bekæmp linjer og rynker med Niveas Q10 Plus Anti Wrinkle-serie, som øger hudens eget Q10-indhold og plejer og fugter effektivt. Hver vinder får hele 10 produkter til både ansigt og krop. Værdi: 1.250 kr.

Imedeen:
Hver vinder bliver begavet med 4 måneders forbrug af Imedeen Time Perfection. Efter 12 uger med tabletterne udlignes fine linjer og rynker – og du får til 16 uger! Værdi: 1.598 kr.

LauRie:
Nye bukser får du også. Danske LauRie er garant for perfekt pasform, og de eksklusive Magda-bukser er ingen undtagelse. Stretch, sort, slim og fås i str. 32-52. Værdi: 799 kr.

Eye Q:
Vi ved, hvor vigtigt det er med omega-3 og omega 6-fedtsyrer. Dem får du med Eye Q-kaps-lerne, som er uden lugt og smag af fisk, men med alle de sunde og essentielle fiskeolier. Vinderne får et halvt års forbrug. Værdi: 1.058 kr.


Se meget mere om Liv Model her.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...