Vil du være stylist for Bolig Magasinet? Så er dette konkurrencen for dig!

Nu kan du blive stylist på Bolig Magasinet. For i løbet af de næste par måneder afholder vi en konkurrence, hvor en kreativ og dygtig vinder kan blive stylist i Bolig Magasinet.

3. august 2015 af Redaktionen

På Bolig Magasinet elsker vi at lege og gøre indretningen personlig. Og vi er vilde med, at I deler jeres stil med os. Nu bliver det endnu sjovere at være kreativ i din indretning. Vi er nemlig på jagt efter vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2015! Du kan være med og vinde fantastiske præmier og ikke mindst få æren af at style 4 sider i Bolig Magasinet.

SÅDAN DELTAGER DU:

Vis os, hvordan du har stylet en eller flere af årets store tendenser‚ botanik, farver eller gyldne metaller på instagram. Du må gerne uploade flere billeder, men gør det inden 30. september 2015. Hashtag dit foto #boligmagasinetstylist2015. Når du deltager, giver du samtidig tilladelse til at dine billeder med #boligmagasinetstylist2015 kan blive vist i Bolig Magasinet, på Boligmagasinet.dk, Bolig Magasinets profil på Facebook og vores øvrige kanaler.

DET KAN DU VINDE:

No.1: Vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2015 får æren af at style fire sider i Bolig Magasinets januarnummer med 2016's største tendenser i samarbejde med Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein + vinder en goodiebag med designgaver fra vores samarbejdspartnere til en værdi af minimum 3.000 kr.

Vinderen skal have mulighed for at være i København 17. december og skyde tendenssagen. Vi betaler selvfølgelig eventuel transport til København.

No.2 - 10: Vinder en goodiebag med designgaver fra vores samarbejdspartnere til en værdi af minimum 2.000 kr. 

SÅDAN UDVÆLGER VI:

De 10 finalister bliver udvalgt af en dommerkomité bestående af førende boligeksperter, og vinderen bliver kåret ved en brugerafstemning på Boligmagasinet.dk fra 1. oktober til 4. november 2015 og offentliggjort 6. november 2015.

TAK TIL VORES PRÆMIESPONSORER: 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...