VIND cool lampesæt med industriel kant

VI udlodder 5 sæt af de cool lamper fra Design For The People af Nordlux, der har utallige anvendelsesmuligheder

22. januar 2019 af Redaktionen

Drømmer du om et råt newyorkerlook? Så er det nu, du skal smide dit lod i puljen, for lige nu har du mulighed for at vinde et lampesæt med en ‘Manhattan’-pendel og ‘Manhattan’-væglampe fra Nordlux Design For The People inkl. seks LED-pærer. Vi udlodder fem sæt til en værdi af 2.818 kr. 

MASKULINT UDTRYK MED FEMININE FORMER

‘Manhattan’-pendlen er en moderne, legesyg og pyntelig nyfortolkning af den klassiske lysekrone. Den todimensionelle form giver både visuel volumen og lethed. De fine messingovergange giver mulighed for at dreje hvert enkelt lampehoved 360 grader. ‘Manhattan’-væglampen har en lille, fin og funktionel messingdetalje – en integreret on/off- og dæmpefunktion, der er indbygget i vægbeslaget. ‘Manhattan’-lamperne er designet af Bønnelycke MDD.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet inden 21. febuar 2019.


Hvem har designet 'Manhattan'-lamperne for Nordlux Design for the People?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...