Vind cool opslagstavle i linoleum

Forkæl dit køkken, kontor eller børneværelse med en opslagstavle i lækker, mat linoleum. Måske er du en af de heldige?

2. maj 2017 af Redaktionen

Forkæl dit køkken, kontor eller børneværelse med en opslagstavle i lækker, mat linoleum. Opslagstavlen har et enkelt, grafisk design, der passer ind i de fleste hjem. Vi udlodder fem opslagstavler - måske er du en af de heldige?

Lækkert design til dit hjem

‘Bulletin Board’ er en særlig slags linoleum til inventar og opslags-tavler. ‘Bulletin Board’ er fremstillet af naturlige og fornybare råvarer, samtidig har det en unik elasticitet, der gør, at huller fra fx tegnestifter trækker sig sammen igen, så overfaden forbliver pæn. Som bonus tiltrækker materialet ikke støv og har lyddæmpende effekt. Perfekt i køkkenet, på børneværelset eller kontoret.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 2. maj 2017 til den 31. august 2017, hvorefter de 5 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 14.000 kr.


Er 'Bulletin-Board'-linoleum et naturprodukt?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste