Vind danske designklassikere fra Finn Juhl

Giv hjemmekontoret en elegant opgradering med to klassikere designet af Finn Juhl. Vi udlodder et sæt med Finn Juhls ‘Karmstol’ samt den lille version af skrivebordet ‘Nyhavn’. Sættet har en værdi af i alt 17.891 kr.

5. september 2017 af Redaktionen

Finn Juhls eget skrivebord

Arktitekten Finn Juhl er blandt de mest kendte repræsentanter for dansk møbeldesign. Juhl åbnede sin første tegnestue i 1945. Til kontoret, der lå på adressen Nyhavn 33 i København, designede han et enkelt og elegant skrivebord. Skrivebordet med de slanke stålben fik navnet ‘Nyhavn’, og det lette, svævende udtryk kom til at forme Juhls møbeldesign op gennem 50’erne.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 29. august til den 27. september 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Sættet har en værdi af 17.891 kr. 


Hvornår designede Finn Juhl skrivebordet 'Nyhavn'?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste