Vind lænestol fra Sofakompagniet

Vind: Den perfekte ego-flyder fra Sofakompagniet til en værdi af 4.999 kr.

Deltag i konkurrencen om den lækre kæmpe-lænestol, der indbyder til afslapning. Vi udlodder i alt tre stk af det unikke møbel - lige i tide til et hyggeligt efterår.

30. august 2018 af Redaktionen

Savner du en stor, lækker lænestol, som indbyder til ren afslapning? Så er ’Ava’ fra Sofakompagniet den helt rette for dig. I denne måned udlodder vi hele tre stk. i farven ’Crete Dusty Green’ til en værdi af 4.999 kr

MØBLER DIREKTE FRA VIETNAM

I 2012 startede Christian og Cathrine Rudolph Sofakompagniet, som hurtigt etablerede sig solidt internationalt med 21 showroom verden over. Firmaet sælger udelukkende eget design online ved hjælp af et enkelt koncept; du bestiller dit møbel og får det leveret direkte til døren fra Sofakompagniets egen fabrik i Vietnam. Det sparer dig for fordyrende mellemled. Læs mere på dk.sofacompany.com.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet. Sidste frist er 26. september 2018.


HVORNÅR BLEV SOFAKOMPAGNIET ETABLERET?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...