Vind designikoner til en værdi af 14.500 kroner

Elsker du enkle linjer, godt håndværk og smukke materialer? Deltag i konkurrencen om to designperler tegnet af Hans Bølling for Brdr. Krüger. Vi udlodder Bøllings klassiske bakkebord til 4.000 kr. og det nye sofabord ‘Triiio’ til 10.500 kr. begge i eg – måske er du en af de heldige?

4. september 2017 af Redaktionen

Originalt design, der holder

Arkitekt Hans Bølling er lig med godt design, der er enkelt, men legende i form og funktion. Bedst kendt er ‘Bakkebordet‘ fra 1963, men i år lancerer Brdr. Krüger endnu et bord fra Bøllings hånd. ‘Triiio’ blev tegnet i 1958, men er først nu færdigudviklet. Bordet kombinerer en legende konstruktion i træ med en svævende glasplade, der giver en poetisk harmoni mellem det enkle og skulpturelle.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 29. august til den 27. september 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Bakkebordet og sofabordet har en samlet værdi af 14.500 kr.


Hvem er designeren bag 'Bakkebordet' og 'Triio'?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste