Vind: Designlamper efter eget valg fra Light Point til en værdi af 5.000 kr.

Vælg frit mellem Light Points mange inde- og udendørslamper, hvis du vinder. Vi udlodder tre gavekort á 5.000 kr.

26. juni 2018 af Redaktionen

FORLÆNG SOMMERNATTEN MED ELEGANT UDENDØRSBELYSNING

Drømmer du om belysning i din have eller på terrassen? Light-Point har et stort udvalg af smukke udendørslamper, der kan forlænge de hyggelige sommeraftener. 

Serien ’Rørhat’, der er designet af Jesper Juhl Pedersen, er måske den, du mangler, hvis du leder efter et enkelt og tidløst design. ’Rørhat’ fås i flere farver og materialer med forskellige monteringsmuligheder. 

Læs mere på Light-point.com

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet - sidste frist er 1. august 2018. 

Er du en af de heldige vindere, kan du frit vælge mellem Light-Points mange inde- og udendørslamper på Light-point.com og i butikken på Østergade 10 i København. 


HVEM HAR DESIGNET ’RØRHAT’ FOR LIGHT-POINT?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...