Vind: Det ultimative sæt fra Le Creuset lige i tide til efterårsretterne

Efteråret nærmer sig, og det betyder lækre simreretter fyldt med smag. Tilbered dem med det ultimative støbejernssæt fra Le Creuset. Vi udlodder 4 sæt til en værdi af 13.992 kr.

30. august 2018 af Redaktionen

Er du vild med gedigent køkkengrej? I denne måned kan du vinde et lækkert støbejernssæt med pande og gryde fra Le Creuset i den nye blå farve ’Deep Teal’. Vi udlodder fire sæt til en værdi af 3.498 kr. hver, som består af støbejernspande, dia 28 cm, til 1.299 kr. og gryde, 5,3 l til 2.199 kr. - det perfekte sæt til dit efterår og alle de lækre simreretter, der venter på at blive kreeret. 

FRANSK KØKKENKVALITET PÅ DINE BLUS

Siden 1925 har Le Creuset været anerkendt som leverandør af køkkenudstyr i højeste kvalitet. ’Volcanic’ var den første farve, der blev produceret på fabrikken i Frankrig, og siden er mange andre kommet til. I år lancerer Le Creuset farven ’Deep Teal’ – en smuk blå, der leder tankerne til Middelhavet. Læs mere på Lecreuset.dk.


HVILKEN FARVE LANCEREDE LE CREUSET I 2018?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...