Stel fra Knabstrup Keramik

Vind elegant, riflet stel til 12 personer fra Knabstrup Keramik - værdi af 11.637 kr.

Vinder du det smukke 'Knabstrup'-stel har du nok til at dække op til 12 personer med de silkematte, riflede tallerkner og kopper.

22. maj 2019 af Redaktionen

'Knabstrup'-stellet var det første stentøjsstel, der blev produceret på Knabstrup Keramik. Stellet er stilrent med en elegant riflet kant og en silkmat glasur.

Det originale olivengrønne 'Knabstrup'-stel er formgivet af Johannes Hansen, som har designet mange af Knabstrup Keramiks mest populære produkter gennem tiden.

Dette forår er netop tilføjet tre nye farver; sort, hvid og blå og nu fås stellet i fire farver i alt. Alle i silkematte og ridsefaste glasurer. Læs mere på Knabstrup.com. 

Svar rigtigt på spørgsmålet nedenfor og se om du bliver den heldige vinder af et stel til 12 personer inkl. frokost-, middags- kage- og dyb tallerken samt krus. Farven vælger du selv ud af de i alt fire varianter. Den samlede værdi er 11.637 kr. 

Deltag inden 27. juni. 


Hvor mange farver findes 'Knabstrup'-stellet i?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...