Vind en designerseng til børneværelset

FLEXA er aktuel med en prisvindende kollektion til familiens yngste. Deltag i konkurrencen om et eksklusivt møbel derfra

1. september 2017 af kommerciel redaktion for FLEXA

Børneværelset er kommet mere i fokus, for det er en klar tendens, at det skal følge den røde tråd i resten af hjemmets indretning. Derfor er det selvfølgelig en særligt god nyhed, at FLEXA, der er kendt for at fremstille kvalitetsmøbler og interiør til børneværelset, er aktuel med en ny eksklusiv kollektion, som netop har vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award.

Eksklusivt og funktionelt håndværk
Kollektionen hedder Popsicle og er designet af danske Herman Studio med inspiration fra ispinde i tre uimodståelige og bløde farver: Kiwi, Cherry og Blueberry, der spiller smukt sammen med det naturlige egetræ. Serien består af både senge, opbevaringsmøbler, skriveborde og tekstiler udviklet til at understøtte børns forskellige behov for søvn, leg og læring. 

Vind den multianvendelige designerseng
Her har du chancen for at deltage i konkurrencen om den funktionelle børneseng med indbygget opbevaring til en værdi af 6.899 kr. Og du kan naturligvis selv vælge farven, så den matcher indretningen derhjemme.

Sådan deltager du
Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og udfyld kontaktformularen inden d. 16. oktober 2017, så er du automatisk med i lodtrækningen. Den heldige vinder får direkte besked af redaktionen.

Popsicle lander i butikkerne fra september. Du kan se hele sortimentet her, der kan købes hos FLEXA Shop Copenhagen på Fisketorvet, www.unoliving.com samt hos Illums Bolighus i København.


Hvad er FLEXA kendt for?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste