VIND en smuk gasgrill til en værdi af 4.995 kr. stk.

Vi udlodder to af de toplækre og smarte grill. Måske det er dig, der skal grille sommeren lang?

1. april 2019 af Redaktionen

Siden 1853 har Morsø Jernstøberi været synonym med kvalitet, funktionalitet og unikke, innovative løsninger. I denne måned kan du vinde den handy ‘Morsø Forno Gas Medio’ til en værdi af 4.995 kr. - vi udlodder to stk.

MORSØ FORNO GAS TIL GODE MADLAVNINGSOPLEVELSER

‘Morsø Forno Gas’ er en stilren gasgrill i nøje udvalgte materialer, der både sikrer den gode madlavningsoplevelse og er let at rengøre.

Gasgrillens låg og gryde er i formstøbt aluminium, mens grillristen er i solidt støbejern med emaljebelægning. Gasgrillen er designet af den danske designer Klaus Rath. Læs mere på Morsoe.com

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet. Sidste frist er 22. april 2019.


HVEM HAR DESIGNET ‘MORSØ FORNO GAS’?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste