Vind gavekort til designlamper fra Light-Point

Forkæl dit hjem med smukt lys i de mørke måneder. Vi udlodder tre gavekort på 5.000 kr. til designlamper fra Light-Point – måske er du en af de heldige?

26. september 2017 af Redaktionen

Lys efteråret op

Den rigtige belysning er et vigtigt element i enhver bolig – både inde og ude. Den nye udendørsserie ‘Lantern’ fra Light-Point har et enkelt design, der passer til mange hus­typer. Serien, der er designet af Marie Holsting, består af væglamper og standere i flere størrelser og kan bruges både i indkørslen, langs stier og i små grupper. Læs mere på Light-point.com.

Er du en af de heldige ­vindere, kan du vælge frit i Light-Points sortiment, f.eks. den nye, stilrene udendørsserie ­‘Lantern’.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 26. september til den 25. oktober 2017, hvorefter tre heldige vindere bliver trukket. Vi udlodder tre gavekort til en værdi af 5.000 kr. pr. stk.


Hvem har designet ‘Lantern‘ for light-point?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste