VIND: Ikonisk lampe i ny fortolkning fra LE KLINT til en værdi af 2.495 kr.

Som en markering af LE KLINTS 75-års jubilæum har virksomheden fortolket Esben Klints smukke pendel, ‘Model 107’, fra 1942 og udviklet en ny bordlampe; ‘Model 375’. Vi udlodder seks lamper til en værdi af 2.495 kr. pr. stk. Måske er du heldig?

25. december 2018 af Redaktionen

Vind LE KLINTs ikoniske lampe i ny fortolkning

I denne måned har du mulighed for at vinde LE KLINTs smukke og nyfortolkede 'Model 375', der markerer virksomhedens 75-års jubelæum.

Klassiske folder

Arkitekt Esben Klint tegnede den ikoniske pendel ‘Model 107’ helt tilbage i 1942, og som en markering af virksomhedens 75-års jubilæum og en gestus til en betydende designer har LE KLINT fortolket Esbens smukke lampe og udviklet en ny bordlampe, hvor skærmen indgår som en essentiel part. Den er smukt integreret i en base i lys eg med messingdetaljer. Esben Klint fulgte som en anerkendt arkitekt i både sin far og farfars fodspor – arkitekterne Kaare Klint og P.V. Jensen-Klint.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet. 

Sidste frist er 28. januar 2019.


Hvem tegnede den oprindelige 'Model 107' fra 1942?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...