Vind klassisk design fra Lyngby Porcelæn for 13.600 kr.

Kombinér sommerens lyse toner med lækkert, tidløst design. Vi udlodder otte sæt med tre urtepotter og en fatning i håndlavet porcelæn fra Lyngby Porcelæn. Hvert sæt har en værdi af 1.700 kr. – måske er du en af de heldige?

30. maj 2017 af Redaktionen

 

Lyngbyvasen er med de karakteristiske riller og enkle, elegante form et designikon. Vasen er produceret af Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn fra 1936. Fabrikken står i dag bag lanceringen af nye, ikoniske design inspireret af Lyngbyvasens karakteristika.
Alle produkter er udstyret med det håndtrykte Danmark-Lyngby monogram – din garanti for, at du investerer i et designikon.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 30. maj til den 5. juli 2017, hvorefter 8 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 13.600 kr. 


Hvornår blev Lyngby Porcelæn grundlagt?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste