Vind klassiske Le Klint-lamper til over 15.000 kr.

Drømmer du om klassisk design og godt håndværk med et moderne twist? Så er der godt nyt fra Le Klint, der relancerer den klassiske væglampe ‘Saxlampen’ i to nye versioner. Vi udlodder fire styk til en værdi af 3.795 kr. pr. stk.

1. august 2017 af Redaktionen

Klassiker i nye klæder - 65 år!

Så længe er det siden, at Erik Hansen designede Le Klints populære, klassiker ‘Saxlampen’. Alligevel er den ikoniske lampe ho ere end nogensinde, og derfor lanceres den nu i to nye, opdaterede varianter. ‘Saxlampen’ anno 2017 fås i røget og sortbejdset eg med ‘Snowdrop’ papirskærme i hhv. ‘Silk White’ og ‘Anthracite Grey‘. ‘Snowdrop‘-skærmen i håndfoldet papir er designet af Harrit-Sørensen + Samson.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 1. august til den 30. august 2017, hvorefter 10 heldige vinder bliver trukket. Lamperne har en samlet værdi af 15.180 kr. 


Hvem har designet 'Saxlampen' fra Le Klint?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste