Vind lækker blender fra OBH Nordica

Forkæl dit køkken med den nye, kraftfulde blender ‘Ultimate Compact’ fra OBH Nordica, der gør det let at leve sundt. Vi udlodder otte blendere til en værdi af 1.999 kr. pr. stk. - måske er du en af de heldige?

26. december 2017 af Redaktionen

Ekstra power gør det let at leve sundt

Kickstart en sund livsstil med den nye, kraftfulde blender fra OBH Nordica. ­‘Ultimate Compact‘ er en højhastighedsblender med motor på 1200 watt. Den kraftige motor betyder, at blenderen både kan mikse sunde frugt- og grøntsagssmoothies, knuse is, frø og kerner, lave nøddesmør og blende varme supper, der kræver ekstra power. Kanden har en kapacitet på 1,2 l, og der medfølger et praktisk takeaway-krus, så er det let at leve sundt på farten.

Blenderen ‘Ultimate Compact’ fra OBH Nordica har en værdi af 1.999 kr.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 26. december 2017 til den 24. januar 2018, hvorefter vi udtrækker otte heldige vindere. 


Hvor meget power har den nye ‘Ultimate Compact’-blender fra OBH Nordica?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste