Vind lækker lænestol og skammel fra Sofakompagniet

Drømmer du om en skøn hyggekrog? Forkæl dit hjem med den klassiske lænestol ‘Craig’ og fodskamlen ‘Agnes’ fra Sofakompagniet.

28. marts 2017 af Redaktionen

Skøn hyggekrog

Drømmer du om en skøn hyggekrog? Forkæl dit hjem med den klassiske lænestol ‘Craig’ og fodskamlen ‘Agnes’ fra Sofakompagniet. Vi udlodder tre sæt til en værdi af 5.298 kr. Måske er du en af de tre heldige vindere?

Design din drømmesofa

Stilren daybed, cozy loungesofa eller farverig lænestol? Som noget helt nyt kan du nu designe dine egne unikke møbler i samarbejde med Sofakompagniet. Konceptet hedder ‘Design din egen’ og er supernemt at gå til. Du skal blot vælge sofatype, størrelse, stof, knapper og ben på Sofacompany.com, så producerer firmaet dit unikke møbel og sender det hjem til dig. Hvad drømmer du om?

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 28. marts til den 27. april 2017, hvorefter de tre heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 15.894 kr.


Hvad hedder sofakompagniets nye koncept?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste