Bønnebord med linoleum

VIND lækkert bønnebord med linoleum

Et fint sofabord kan giv hyggekrogen i stuen ekstra stil og stemning. Vi udlodder fire ‘Bønneborde’ med smuk, mat bordplade i linoleum til en værdi af 1.840 kr. pr. stk – måske er du en af de heldige?

2. maj 2018 af Redaktionen

GODT DESIGN MED GRØN PROFIL

‘Bønnebordet’ er beklædt med ‘Furniture Linoleum’ en særlig slags linoleum til beklædning af mø­ bler og køkkenborde og ­låger. ‘Furniture Linoleum’ er fremstillet af naturlige, fornybare råvarer, er superslidstærkt og har en ot, mat over ade. Samtidig er det antibakterielt, lyddæmpende – og små ridser vokser sammen igen. Genialt til familielivet i stuen.

Sofabord, ‘Bønnebord’, med linoleum i farven ‘Pewter’ og ben i sort­ bejdset eg, h 45 x b 50 x l 70 cm, 1.840 kr., Designer Zoo.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet på Boligma­ gasinet.dk/konkurrencer senest 1. september 2018. Præmien kan ikke ændres til kon­ tanter eller overdrages til andre.


Er linoleum et naturprodukt?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...