Vind lækkert køkkengrej fra Le Creuset

Vi udlodder fem sæt med en støbejerngryde og -pande. Sættet har en værdi af 3.098 kr. og du kan frit vælge mellem ti smukke farver.

28. februar 2017 af Redaktionen

Le Creuset

Foren madglæde og design med det lækre køkkengrej fra Le Creuset. Vi udlodder fem sæt med en støbejerngryde og -pande. Sættet har en værdi af 3.098 kr., og du kan frit vælge mellem ti smukke farver.

Farverigt design med indbygget madglæde

Godt køkkengrej er afgørende i en travl hverdag. Støbejernsserien fra Le Creuset har siden 1925 været lig med unikt, holdbart design og smukke farver. Serien har ergonomiske håndtag og støbe- jernet holder effektivt på smag og varme, så din mad bliver mere saftig og mør. Velbekomme!

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 2. marts 2017 til den 29. marts 2017, hvorefter de fem heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 15.490 kr.


Hvornår så det første emaljerede støbejernsprodukt fra Le Creuset dagens lys?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste