Vind lækkert køkkengrej fra Eva Trio

Gør køkkenet til dit yndlingsrum med lækkert køkkengrej fra Eva Trio, der både pynter og gør det nemt at lave mad. Vi udlodder otte sæt med en kasserolle, en sauterpande, tilhørende låg og et skærebræt. Hvert sæt har en værdi af 2.290 kr.

5. september 2017 af Redaktionen

Hverdagsklassiker fylder 40 år

Godt design har ingen alder. Det er de ikoniske gryder fra Eva Trio et godt eksempel på. Den slidstærke grydeserie i Ole Palsbys enkle design runder 40 år i 2017 og er for længst blevet en klassiker i de danske køkkener. I anledning af 40 års jubilæet relancerer Eva Trio blandt andet en kasserolle og en sauterpande i rustfrit stål, der er slidstærkt, tåler høj varme og en tur opvaskemaskinen.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 29. august til den 27. september 2017, hvorefter en otte heldige vindere bliver trukket. Hvert sæt har en værdi af 2.290 kr.


Hvem har designet de klassiske gyder fra Eva Trio?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste