Vind lækkert service fra Eva Solo

Skru op for vinterhyggen omkring bordet med det smukke, enkle stel 'Legio Nova’ fra Eva Trio. Vi udlodder fem gavepakker med fire termokrus, en kande, et lagkagefad og en fin étagiére med tre etager.

6. december 2016

STEL MED INDBYGGET HYGGE

Vinter er indbegrebet af hygge, stearinlys, varm kakao og samvær omkring bordet. Understreg hyggen med det smukke, riflede stel ‘Legio Nova’ fra Eva Trio. Stellet er en nyfortolkning af det populære stel ‘Legio’, designet af Ole Palsby, og er på en gang klassisk og elegant samt stramt og moderne. ‘Legio Nova’ er porcelæn i topkvalitet og tåler både ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine. Perfekt til en travl familie!

Præmien består af en kande, 200 kr., fire termokrus, 800 kr., et lagkagefad, 500 kr., en étagiére med tre etager, 500 kr., alt fra stellet ‘Legio Nova’ fra Eva Trio. Værdi i alt 2.000 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 8. december til den 4. januar 2017 og har en samlet værdi af 10.000 kr.


Hvem har designet stellet 'Legio Nova' for Eva Trio?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste