Vind lækkert stel fra Knabstrup Keramik

Forkæl dit spisebord med smukt stel fra Knabstrup Keramik. Vi udlodder tre gavekort a 5.000 kr. til Knabstrup Stellet – du vælger selv, hvilke dele og farver du gerne vil have.

26. oktober 2017 af Redaktionen

Stilrent stel gør comeback

Knabstrup Stellet er et stilrent stentøjsstel med en elegant riflet kant og en reaktiv glasur, der giver hvert eneste produkt et unikt udtryk. Stellet er designet og formgivet af Johannes Hansen, der var kunstnerisk leder på Knabstrup Keramik fra 1953-1970 og har designet flere af virksomhedens mest populære produkter. Knabstrup Stellet var det første stentøjsstel, der blev produceret på fabrikken i perioden 1966-1972 – og nu er det smukke stel tilbage i produktion.

Vi udlodder tre gavekort a 5.000 kr til Knabstrup Stellet som består af tallerkener i tre størrelser, en dyb tallerken og et krus. Alle dele i olivengrøn. Herudover fås kruset og den dybe tallerken også i hvid.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. konkurrencen er aktiv fra den 26. oktober til den 29. november 2017.


Hvem har designet Knabstrup Stellet?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste