Vind lækkert udstyr til grillen for 10.251 kr.

Elsker du at grille? Vi udlodder tre sæt fra Le Creuset i støbejern, som er velegnet til at bruge på grillen når du vil servere lækker grillmad.

30. maj 2017 af Redaktionen

GØR GRILLSÆSONEN ENDNU BEDRE

Få endnu mere ud af grill­sæsonen med gryder og pander i støbejern, der kan bruges direkte på grillen. Vi udlodder tre sæt fra Le Creuset med en gryde, en pande og et fad i stentøj. Hvert sæt har en værdi af 3.417 kr. ­- farven bestemmer du! 

Vidste du, at støbejern ikke kun er velegnet til simre­ retter? Gryder og pander i det slidstærke materiale fra Le Creuset kan tåle så høje varmegrader, at de også kan bruges på grill. Vælg blot gryder med stålknop og pander uden træhåndtag, og sæt altid støbejernet på en rist og ikke direkte på kullene. Så er du klar til at forkæle dine gæster endnu mere. Find lærke opskrifter på Lecreuset.dk.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 30. maj til den 5. juli 2017, hvorefter 3 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 10.251 kr.


Kan støbejernsgryder bruges på grillen?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste