Vind lækre designlamper til haven

Forlæng de lyse sommer­ aftener på terrassen med stemningsfulde udendørs­ lamper, der kan tåle al slags vejr.

2. maj 2017 af Redaktionen

Stemningsfulde lamper

Forlæng de lyse sommer­ aftener på terrassen med stemningsfulde udendørs­ lamper, der kan tåle al slags vejr. Vi udlodder ni gulvlamper fra det svenske firma By Rydéns til en værdi af 1.695 kr. pr. stk. – måske er du en af de heldige?

Skab hygge i haven

Drømmer du om et nt, stemningsfuldt lys i udekøkkenet, orangeriet, drivhuset eller på terrassen? ‘Maison‘ er en ny serie udendørslamper fra det svenske rma By Rydéns, der forhandles af Modi Form. Serien består af en pendel og to gulvlamper, der kan tåle al slags vejr. Lamperne er vandtæ e og leveres med en fem meter lang gummi­ ledning, der kan tåle fugt. Perfekt til uderummet.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 2. maj 2017 til den 31. maj 2017, hvorefter de 9 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 15.255 kr.


Kan 'Maison'-lamperne fra By Rydéns stå ude?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste