Tekstiler til køkkenet

Vind lækre nye tekstiler til køkkenet fra Junas nye serie 'Rå'

Dit køkken vil få et lækkert, sammenhængende look!

29. maj 2018 af Redaktionen

Genvejen til bedre mad

Hvordan optimerer du nemt og enkelt hvert måltid? Det spørgsmål stillede kok Jesper Vollmer sig selv, da han i samarbejde med Juna satte sig for at designe en ny serie køkkentekstiler. Resultatet er ‘Rå’ – en funktionel kollektion af moderne musthaves, der passer perfekt til de forskellige gøremål i køkkenet. Som inspiration har Jesper Vollmer nemlig kigget de professionelle over skuldrene og snuppet deres bedste idéer. Serien ‘Rå’ er i 100 % bomuld og har et lækkert, rustikt look.

Vi udlodder otte lækre pakker, som hver består af seks dækkeservietter, to viskestykker, en grillhandske, to grydelapper, et forklæde og en brødkurv fra serien ‘Rå’ fra Juna. Samlet værdi 1.720 kr.

Deltag i konkurrencen ved at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål.

Sidste frist for deltagelse er den 27. juni 2018.

Held og lykke!

 


Hvem er designeren bag serien 'Rå' fra Juna?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste